14 September 2011

Mediadot reinventat.



Forumul Mediadot reinventat.
     Banuiesc ca multi dintre voi cunosc forumul mediadot sau mai bine zis il cunosteau in trecut, deoarece a fost inchis de mai mult timp. Ei bine, se pare ca acum a revenit in forta online. A revenit cu premii pentru userii activi si  ca o noutate, cu un server dedicat de Counterstirke(CS 1.6) unde deasemenea se ofera premii substantiale pentru jucatori in functie de performante.
     Este o initiativa de laudat faptul ca se ataca si aceasta categorie si ca se ofera lunar premii pentru jucatorii buni, mai ales prin faptul ca sunt printre putinele magazine online, daca nu singurul care face acest lucru.

1 comment:

  1. Incepand cu data de 19 martie, MediaDOT se muta intr-o noua locatie. Am ales pentru voi, clientii nostri, o zona usor accesibila si anume Sos. Nicolae Titulescu 155, imediat la coborarea de pe faimosul pasaj Basarab, sensul spre piata Victoriei pe partea dreapta.

    Magazinul va fi deschis clentilor incepand cu ora 10.00 pana la ora 19.00, de luni pana vineri.

    IMPORTANT : Incepand din data de 19.03.2012 ridicarea produselor comandate se va face la aceasta adresa. Clientii care au facut comenzi anterior acestei date si care au optat pentru ridicarea produselor de la sediu, vor trebui sa vina la noua adresa.

    ReplyDelete